Bug 17021 - According to the text an embed is only active if the scr attribute is missing or the empty string. That doesn't seem right at all.
Summary: According to the text an embed is only active if the scr attribute is missing...
Status: RESOLVED FIXED
Alias: None
Product: WHATWG
Classification: Unclassified
Component: HTML (show other bugs)
Version: unspecified
Hardware: Other other
: P3 normal
Target Milestone: Unsorted
Assignee: Ian 'Hixie' Hickson
QA Contact: contributor
URL: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/...
Whiteboard:
Keywords:
Depends on:
Blocks:
 
Reported: 2012-05-10 07:23 UTC by contributor
Modified: 2012-09-21 06:15 UTC (History)
2 users (show)

See Also:


Attachments

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.
Description contributor 2012-05-10 07:23:10 UTC
Specification: http://www.whatwg.org/specs/web-apps/current-work/
Multipage: http://www.whatwg.org/C#the-embed-element
Complete: http://www.whatwg.org/c#the-embed-element

Comment:
According to the text an embed is only active if the scr attribute is missing
or the empty string. That doesn't seem right at all.

Posted from: 2001:4c28:a030:30:ac38:e38a:f07b:b6cf
User agent: Opera/9.80 (Windows NT 6.1; WOW64; U; en) Presto/2.10.229 Version/11.62
Comment 1 contributor 2012-07-18 17:27:04 UTC
This bug was cloned to create bug 18149 as part of operation convergence.
Comment 2 contributor 2012-09-21 06:15:45 UTC
Checked in as WHATWG revision r7389.
Check-in comment: Fix <embed>'s algorithm, since I apparently wrote this backwards.
http://html5.org/tools/web-apps-tracker?from=7388&to=7389